Foto's van Kim Kardashians absurde feestje voor haar dochtertje

Een deel van het huis omgetoverd tot kinderspeelparadijs

Kim Kardashian (42) toont foto's van een absurd feestje voor haar dochtertje op haar Instagram. Het woord 'absurd' dekt de lading niet eens, want dit verjaardagspartijtje kan geen enkele moeder in haar eentje klaren.

Voor het regelen van deze party moeten veel mensen aan gewerkt hebben. Het is goed, dat de reality ster uit The Kardashians een aantal foto's plaatst, want bij haar bericht schrijft zij slechts: "Het 'Hello Kitty'-verjaardagsfeestje van mijn kleine Chi Chi."

Omgetoverd tot kinderspeelparadijs
Een deel van het huis van de social influencer, dat 60 miljoen Amerikaanse dollar waard is, is namelijk omgetoverd tot een heus kinderspeelparadijs. Werkelijk overal hangen roze ballonnen met Hello Kitty-decoratie. En natuurlijk loopt voor de gelegenheid een dame verkleed als de Japanse anime rond.

Het moet een droomfeest voor haar 5-jarig dochtertje Chicago zijn geweest. Op de foto's geniet Chicago met haar moeder, zus North (9), en broers Saint (7) en Psalm (3) van haar paradijsje. Zo poseert zij in een roze outfit met lange, roze vlechten bovenop een glijbaan.

Allerschattigst maar bizar feest
De volgers van Kim zijn weg van het feestje. Zij vinden het een allerschattigst feest. Sommige volgers melden wel dat het vreemd is, om in deze moeilijke tijden een feest zo bizar te vieren.

En dat uitgebreid te tonen, want tot en met het tapijt is alles veranderd. Aan de andere kant heeft Kim geld zat en wordt een team aan mensen betaald voor deze festiviteiten. Feit is wel, dat je dankzij de Instagram-foto's hieronder weet, dat er meer te wensen valt.



NieuwsFilm

meest populair