Gerard Butler doodde bijna zijn geliefde op de filmset

Ze moest in allerijl naar het ziekenhuis

Vera 27 januari 2023 06:24 in Celebrity
De film P.S. I love you had bijna 'P.S. I kill you' geheten. Gerard Butler bekende in de show van Drew Barrymore, dat hij bijna zijn geliefde doodde op de filmset.

Bij dat ongeval moest zijn tegenspeelster, Hilary Swank, in allerijl naar het ziekenhuis worden gebracht. Gerard Butler vertelde, dat hij twee dagen oefende voor een suf dansje in een boxershort met bretels om. Een van de bretels moest hem op het hoofd raken, maar raakte Hilary.

Knap idioot
De ster schrok verschrikkelijk, want Hilary had een snee boven haar oog. Hij vertelt: "De volle studio was ineens leeg. Ik voelde mij een idioot en huilde, want ik vond het verschrikkelijk dat Hilary pijn had."

Het had erger kunnen aflopen, legt hij uit: "Ik had Hilary een litteken bezorgd en dat terwijl zij zo lief was. Maar het had erger gekund. De sluiting van die bretel had in haar oog kunnen komen. Of de klap had zo hard kunnen zijn, dat zij dood was geweest."

Zo verdrietig
Gerard legt uit, waarom hij zo verdrietig was: "Voor de opnames had ik besloten dat alles om haar zou draaien, want zo was mijn personage ook. En daar zat ik: een sufferd in een boxershort die een simpele scène liet mislukken - en dat na dagen oefenen."

Meer staat hier in het artikel van People. Het betreffende interview uit The Drew Barrymore Show staat hieronder en op YouTube.NieuwsFilm

meest populair