Megan Fox deelt vakantiefoto van haar witte kadetten op Insta

De actrice deelt weer eens een paar pikante beelden.

Megan Fox is de laatste jaren weer behoorlijk veel aan het acteren. Wanneer ze eens even niet werkt deelt ze maar wat graag kiekjes op Instagram. Nu is het weer raak.

De Transformers-actrice heeft maar liefst bijna 21 miljoen volgers. Niet zo heel gek dus, dat ze regelmatig foto's en filmpjes deelt met haar fans. Nu dat ze op vakantie is met haar grote liefde, Machine Gun Kelly, laat Fox zien wat ze doen tijdens de vakantie.

Spannend
De 36-jarige Fox post wel vaker plaatjes op sociale media waarin ze behoorlijk schaars is gekleed. Ondanks het feit dat ze hier altijd miljoenen 'likes' voor krijgt, is er ook wel vaker kritiek.

Denk bijvoorbeeld maar aan haar controversiële Halloween-outfits en ook vinden sommige mensen dat Fox er nu heel anders uitziet dan enkele jaren geleden.

Maar toch
Dat weerhoudt haar er niet van nu toch weer enkele 'pikante' plaatjes te delen. De kiekjes staan echter niet meer online, sinds het gaat om haar Instagram-story. Deze staan dus maar maximaal 24 uur online. Toch heeft de filmwebsite Cinemablend screenshots gemaakt.

Interesse hoe Fox zich prijs geeft in het zwembad? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair