Harrison Ford zoekt met zijn vrouw Calista Flockhart naar geschikt filmproject

Harrison Ford zoekt met zijn vrouw Calista Flockhart naar geschikt filmproject

Hij hoopt wel, dat zij iets kunnen vinden om samen te kunnen doen

Harrison Ford zoekt al een tijd naar een filmproject dat geschikt is voor hem en zijn vrouw, Calista Flockhart. Maar eentje gevonden hebben zij nog niet, vertelt hij aan People. Hij hoopt wel, dat zij iets kunnen vinden om samen te kunnen doen.

De wereldberoemde acteur is inmiddels 80 jaar, maar heeft onverminderd aan verschillende films en series gewerkt. Zo is de prequel van Yellowstone uit, genaamd 1923. Daarnaast werkte Harrison Ford mee aan een Captain America en de film Thunderbolt.

Legendarisch karakter
Ook pakte hij zijn legendarische karakter met hoed weer op en acteert hij in een nieuwe Indiana Jones. Hij weet ook niet hoe het komt, dat hij op zijn leeftijd nog zo veel gevraagd wordt. Maar hij vindt het heerlijk, want hij wil graag werken.

Harrison Ford is al 20 jaar samen met de nu 58-jarige actrice uit de populaire serie Ally McBeal. Calista Flockhart acteerde in films en series, maar stopte met werken om thuis te kunnen zijn bij hun zoon. Inmiddels is hun kind volwassen en wil zij weer acteren. Ook haar lijkt het heerlijk op een filmset te staan.

Het artikel in People staat hier. Bij CBS Sunday Mornings staat een recent interview met Harrison Ford over zijn filmcarrière. Die YouTube-video staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair