'Captain America'-acteur Chris Evans heeft het zwaar in nieuwe setfoto's 'Red One'

'Captain America'-acteur Chris Evans heeft het zwaar in nieuwe setfoto's 'Red One'

Het is nu nog afwachten op de eerste officiële beelden

Later dit jaar brengt Amazon Studios de kerstfilm Red One uit. De productie verloopt geheimzinnig, toch delen de acteurs zo nu en dan foto's vanachter de schermen. Ditmaal de beurt aan Captain America-acteur Chris Evans.

Waar Red One precies over gaat is nogal een mysterie. De film heeft nog geen officiële synopsis gekregen, de cast ziet er in ieder geval erg indrukwekkend uit. Naast Chris Evans en Dwayne Johnson zijn er ook rollen weggelegd voor Lucy Liu (Kill Bill Vol. 1) en J.K. Simmons (Whiplash, Spiderman).

Achter de Schermen
Alhoewel er nog veel onduidelijk is over de actiefilm, worden we steeds vaker getrakteerd op setfoto's. Een paar dagen geleden deelde Dwayne Johnson al een foto van hem met J.K. Simmons als kerstman.



Chris Evans deelt nu een foto waarbij zijn personage in een lastige situatie lijkt te zitten, ofwel in een gevangenis. Het productie ontwerp van de filmset doet ons vermoeden dat het niet om zomaar een gevangeniscel gaat.



Guardians of The Galaxy
De foto's lijken eerdere berichten van één van de filmproducenten te bevestigen dat het zich in een fantasiewereld à la Guardians of The Galaxy blijkt af te spelen. Gezien de film eind dit jaar al een release krijgt, zal er de aankomende periode meer beeldmateriaal volgen.

Red One krijgt eind dit jaar rond de kerst een release.

NieuwsFilm

meest populair