A24 lanceert bizarre merchandising voor Oscar-favoriet 'Everything Everywhere All At Once'

A24 lanceert bizarre merchandising voor Oscar-favoriet 'Everything Everywhere All At Once'

Iemand nog een steen nodig?

In de aanloop naar de Oscars waarbij Everything Everywhere All At Once maar liefst 11 nominaties naar binnen wist te slepen, verschijnt er nu een opmerkelijk stuk merchandising die fans van de multiversum-film niet zullen kunnen laten liggen.

In Everything Everywhere All At Once speelt Michelle Yeoh een vrouw die door het multiversum reist om de wereld en haar familie te redden. De film trakteerde ons op oneindig veel bizarre verhaallijnen en universums.

Stenen
In één van de universums zijn de hoofdrolspelers vervangen door stenen met wiebeloogjes. Dit leverde de benodigde hilariteit op en is zeker een van de meest memorabele momenten uit de film. Filmdistributeur A24 lanceert nu de 'Pet Rock'-merchandise, voor een prijs van $35 dollar.


Bekijk de afbeelding

Eerder bracht de filmdistributeur al de 'Hot Dog Finger'-handschoenen uit, de beruchte handschoenen die Yeoh en actrice Jamie Lee Curtis droegen in een ander universum.


Bekijk de afbeelding

Oscars
De film is een van de grote kanshebbers bij de volgende Academy Awards-uitreiking. De film heeft 11 nominaties waaronder die voor Beste Film, Beste Vrouwelijke Hoofdrol en Beste Mannelijke Bijrol voor Ke Huy Quan.

Laatstgenoemde is bij het grote publiek ook bekend als 'Short Round' uit Indiana Jones and The Temple of Doom en maakte met Everything Everywhere All At Once zijn grote comeback naar het witte doek.

De merchandise van Everything Everywhere All At Once kan je hier bestellen.



NieuwsFilm

meest populair