Gaat deze film de volgende grote Netflix-hit worden?

De horrorfilm is al snel te streamen

Matthijs Bouman 28 januari 2023 22:30 in Algemeen
Netflix heeft een eerste spannende trailer van de horrorfilm The Strays vrijgegeven. De film markeert het regiedebuut van de Britse acteur Nathaniel Martello-White, die ook het scenario heeft geschreven.

Zoals ieder jaar komen er ook dit jaar de nodige Netflix Originals uit. De streaming-gigant deelde onlangs een trailer van de Britse horrorfilm The Strays. De eerste beelden zijn veelbelovend, gaat dit de volgende Netflix-hit worden?Plot
The Strays speelt zich af in een welvarende buurt die rechtstreeks uit The Stepford Wives lijkt te komen. Hierin woont Neve, gespeeld door Ashley Madekwe, samen met haar gezin.

Het perfecte leven van Neve lijkt echter verstoord te worden door de verschijning van mysterieuze figuren die het op haar gemunt lijken te hebben. Neve vraagt om hulp bij haar vrienden en familie, maar niemand lijkt te geloven dat iemand achter haar aan zit waardoor ze aan haar eigen welzijn begint te twijfelen.

Naast Ashely Madekwe zijn er ook rollen weggelegd voor Caroline Martin, Michael Warburton en Justin Salinger. De film is vanaf 22 februari te zien op Netflix.NieuwsFilm

meest populair