3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

Groots vermaak op Netflix.

Zoe van Leeuwen 30 januari 2023 20:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.


Regie: Grant Sputore | Hoofdrollen: Hilary Swank, Rose Byrne, Luke Hawker | Kijk nuWanneer de mensheid is uitgestorven, is het aan een robot genaamd 'Mother' om een nieuwe generatie mensen op te voeden en de wereld opnieuw te bevolken. Haar eerste mens, Daughter, is een tienermeisje dat ontzettend tegen Mother opkijkt en alles gelooft wat zij zegt. Ze hebben een unieke band met elkaar, maar wanneer er op een dag een mysterieuze vreemdeling in hun bunker verschijnt, wordt Daughter gedwongen alles wat ze over Mother en de buitenwereld wist, in twijfel te trekken.

Passengers

Regie: Morten Tyldum | Hoofdrollen: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Laurence Fishburne | Kijk nu'Passengers' gaat over een een schip waarop mensen eeuwen lang slapen terwijl ze reizen naar een nieuwe planeet. Een storing zorgt ervoor dat een man negentig jaar te vroeg wakker wordt. Hij is klaarwakker en uit angst om voorgoed alleen te blijven, wekt hij een vrouwelijke passagier.

Life

Regie: Daniel Espinosa | Hoofdrollen: Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson | Kijk nuDraait om de bemanning van het International Space Station, die, na verschillende proefmonsters van Mars te hebben onttrokken, ontdekt dat er tekenen van leven zijn op de planeet. Deze levensvormen blijken echter intelligenter te zijn dan voorheen gedacht.

NieuwsFilm

meest populair