Ant Anstead vertelt meer over zijn liefdesrelatie met Renée Zellweger

Ant Anstead vertelt meer over zijn liefdesrelatie met Renée Zellweger

Het bericht krijgt een hoop felicitaties van bekenden

Ant Anstead, de Britse televisiepresentator van For the Love of Cars, is goed verliefd op niemand minder dan Renée Zellweger, de ster uit de Bridget Jones-films. Waar hij voorheen slechts hintte naar een nieuwe liefde, is hij nou open over hun liefdesrelatie.

Ant plaatst een prachtige foto van hem met Renée op zijn Instagram. Het bericht krijgt een hoop felicitaties van bekenden. Ant schrijft erbij: "Pauzeer altijd voor magische momenten en twinkelende lichtjes."



Romantisch avondje
Op de foto zijn beiden mooi gekleed voor een romantisch avondje uit. Ant draagt een grijs pak en Renée heeft een zwart jurkje aan. Het leuke is, dat haar zilveren schoenen passen bij zijn pak. Zij dansen op een terras en kijken in elkaars ogen, terwijl zij elkaar vasthouden.

Het stel is al vanaf juni 2021 samen, maar hield dat privé. Zij leerden elkaar kennen tijdens een aflevering van de show Celebrity IOU Joyride.

Prachtige dingen
Ant vertelt aan People: "Ik ben dankbaar voor deze show, want er gebeuren prachtige dingen in het leven. Soms brengt dat iets samen op een moment dat je het niet verwacht. Zoals ons dit geval."

Het artikel in People staat hier. Ant Anstead liet voorheen subtiel zijn relatie met Renée Zellweger doorschemeren, zoals in het Instagram bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair