Waarom ook niet: 'Shazam'-regisseur vergelijkt tweede film met 'Game of Thrones' en 'The Hobbit'

Waarom ook niet: 'Shazam'-regisseur vergelijkt tweede film met 'Game of Thrones' en 'The Hobbit'

De film zit vol monsters en andere mythische wezens

Shazam! Fury of the Gods wordt DC's eerste grote film van dit jaar. Het is het begin van het einde voor het huidige tijdperk in het DC-universum, maar dat neemt niet weg van het feit dat het een veelbelovende superheldenfilm lijkt te zijn. De film deelt een gelijkenis met Game of Thrones en The Hobbit, de regisseur gaat hier verder op in.

Nieuwe soort draken
Door de jaren heen hebben we natuurlijk veel verschillende draken gezien in series en films. Zo zijn draken als Smaug uit 'The Hobbit'-trilogie en de draken van Daenerys uit Game of Thrones niet meer weg te denken als men het heeft over de fantasiewezens.

Regisseur David F. Sandberg vertelt nu over hoe hij de draak in Shazam 2 wilde differentiëren van de iconische draken uit The Hobbit en Game of Thrones.

"Het was ook proberen uit te zoeken, nou, hoe kunnen we het anders doen?" Zei Sandberg. "We hebben veel draken gezien in Game of Thrones en The Hobbit en alles. Maar dit komt uit de mythologie. Het is een draak die een beetje van hout is gemaakt omdat hij uit een boom is geboren."

Trailer
Hieronder bekijk je de laatste trailer voor de film voordat je 'm vanaf 16 maart ziet in de bioscoop.
Belangrijke nieuwe namen zijn onder andere Rachel Zegler (West Side Story), Lucy Liu (Kung Fu Panda franchise) en Helen Mirren (F9: The Fast Saga).



NieuwsFilm

meest populair