'Avengers 5'-schrijver is niet helemaal blij met 'Avengers: Endgame'

'Avengers 5'-schrijver is niet helemaal blij met 'Avengers: Endgame'

'Endgame' bevatte wel heel veel tijdreizen.

Avengers: the Kang Dynasty schrijver, Jeff Loveness, uit het probleem dat hij heeft met Avengers: Endgame. Volgens hem bevat die film namelijk té veel tijdreizen.

Kang is een tijdreizer
In een interview met SFX Magazine deelt Loveness waarom hij zo baalt. Kang is namelijk een tijdreizer. Om het tijdreizen in Avengers 5 interessant te houden moet Loveness dus nog een stap verder dan Endgame.

"Ik heb nog nooit een tijdreizend personage gezien dat zo ingewikkeld is. Ik baal een beetje omdat Endgame zoveel aan tijdreizen deed," onthulde Loveness. "Je moet Kang dus verbreden, wat meer het multiversum in. Hij staat los van tijd en zichzelf. Het kan dus zomaar fout gaan bij de Avengers doordat er meerder versies van hem zijn."

Kang in Quantumania
Voordat we Kang zien in de Avengers, zal hij eerst het leven van Ant-Man moeilijk gaan maken in de aankomende Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Eerder sprak Ant-Man-regisseur Peyton Reed over het grote effect van Kang.

"Loveness, die deze film schreef, schrijft ook The Kang Dynasty, dus er is veel discussie geweest over de invloed die deze verschijning van Kang maakt. Er zijn grote dingen in petto."



NieuwsFilm

meest populair