Nieuwe trailer voor 'Creed III' zit vol adrenaline

Wederom indrukwekkende beelden!

Wouter Drummen 29 januari 2023 18:11 in Video
De eerste twee Creed-films waren grote successen. Niet zo heel gek dus, dat er nog een derde aankomt. Hier is nu weer een nieuwe trailer van verschenen.

In de Creed-films speelt acteur Michael B. Jordan de hoofdrol. In de eerste twee films kon hij nog rekenen op een legendarische coach, namelijk niemand minder dan Rocky Balboa zelf (natuurlijk gespeeld door Sylvester Stallone), maar hij keert wel niet terug voor Creed III.

Reden
Vorig jaar liet Stallone zich hier al over uit. Hij zei toen nog dat het tijd was om het stokje over te dragen aan Creed, aangezien het verhaal om hem en een nieuwe generatie draait. Zijn volledige verhaal is hier terug te lezen.

Niet lang daarna liet ook Jordan zich erover uit. Zo zei hij o.a.: "Dit is nu echt de wereld van Creed. We proberen dit personage door te laten groeien. Hij moet nu voor zichzelf zorgen, maar dat kan hij alleen dankzij alle wijze levenslessen van Rocky. Mocht je dit artikel willen teruglezen, klik dan hier.

Trailer
Hoe dan ook, lang hoeven we niet meer te wachten op de film, waarin Creed het op zal nemen tegen zijn voormalige vriend Damien (gespeeld door Jonathan Majors). De synopsis luidt als volgt: na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven.

Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Wat volgt is een gevecht tussen twee voormalige vrienden.

Bekijk de nieuwste beelden hieronder.NieuwsFilm

meest populair