Derde baby van Claire Danes is nog niet welkom binnen het gezin

Haar twee kinderen moeten nog aan het idee wennen

Vera 30 januari 2023 06:18 in Celebrity
De derde baby is nog niet echt welkom binnen het gezin, biecht Claire Danes op in The Jimmy Fallon Show. De actrice uit de beroemde film Romeo & Juliet is net zwanger. De nieuwe zwangerschap overkwam haar, maar zij is er blij mee.

Waar het kind voor haar welkom is, is dat nog niet het geval bij haar twee andere kinderen. De oudste zoon van 10 jaar vindt dat er al iets verschrikkelijks gebeurd is met de komst van zijn broertje. Haar 4-jarige vindt een baby erbij te druk. Dus nee, beide zonen zien het niet zitten.

Meer te verliezen
Claire deelt alle kinderen met haar man, acteur Hugh Dancy. Nuchter vertelt Claire dat haar jongste meer te verliezen heeft, omdat hij zijn plek moet opgeven. Zij legt uit: "Hij verhuist van jongste naar middelste kind. Maar het idee, dat een baby alles moet leren en hem nodig zal hebben staat hem intussen wel aan."

Een leuke anekdote is de nieuwe meme van Claire die viraal gaat. In dat gifje slaakt zij een oerkreet op een yoga retreat. De brul was intens en had te maken met een echtscheiding die haar karakter moet doorstaan. Deze nieuwe serie, genaamd Fleishman is in trouble, is te zien op Hulu.

Het artikel in People vertelt hier meer. Het interview bij The Jimmy Fallon Show staat hieronder.NieuwsFilm

meest populair