'The Sixth Sense' blijkt een verdrongen trauma van Sarah Michelle Gellar te bevatten

'The Sixth Sense' blijkt een verdrongen trauma van Sarah Michelle Gellar te bevatten

En ze begrijpt dat een geheimhouding voor altijd geldt

De film The Sixth Sense blijkt een trauma te bevatten die Sarah Michelle Gellar verdrongen had. Dit biecht zij op in The Graham Norton Show waar M. Night Shyamalan bij is.

M. Night Shyamalan benadrukt in de show, dat filmkijkers een geheimplicht hebben. Zo kunnen nieuwe kijkers de verrassende uitkomsten van zijn verhalen zelf beleven. Het is heel vervelend als hun kijkplezier vergald wordt, doordat er teveel verteld wordt.

Geheimhouding voor altijd
Die geheimhouding geldt ook voor zijn nieuwe film Knock at the Cabin. Als interviewers vragen wanneer zij het eind aan iemand mogen vertellen, antwoordt hij met: "Nooit."

De beroemde regisseur en scriptschrijver legt uit waarom: "Een jonge influencer vertelde mij gisteren nog, dat hij Signs nooit gezien had en zo genoot van de verrassende uitkomst. Er is een nieuwe generatie bezig met het ontdekken van deze films. Het is zo belangrijk dat zij oprecht kunnen genieten."

Te veel verklapt
Hierop bekent Sarah Michelle Gellar dat haar man The Sixth Sense aan het kijken was en zij terloops iets te veel verklapte over de film. Het gevolg was, dat hij 15 jaar lang geen film meer met haar wilde kijken.

M. Night Shyamalan knikt dat dat inderdaad kan gebeuren. Half ernstig vervolgt Sarah Michelle Gellar: "Het leverde mij posttraumatische stress op. En ik word daar net weer aan herinnerd."

Het gesprek is hilarisch met een ernstige ondertoon en te lezen in het artikel van People hier. Ook is het gesprek in de YouTube-video hieronder te volgen.



NieuwsFilm

meest populair