Zo rijk is Orlando Bloom uit 'Lord of the Rings' en 'Pirates of the Caribbean'

De nu 45-jarige acteur treedt ook graag op in het theater

Vera 30 januari 2023 07:04 in Celebrity
De Britse Orlando Bloom werd al vroeg in zijn carrière gecast als de elf Legolas in de Lord of the Rings-films. Door het enorme succes van de trilogie raakte hij wereldberoemd.

De nu 45-jarige acteur treedt ook graag op in het theater. Mede door de grote films waarin hij verscheen, bedraagt zijn nettowaarde 40 miljoen Amerikaanse dollars. Hij is dus erg rijk.

Hoe het begon
Orlando Bloom is geboren in 1977 in Canterbury, Groot-Brittannië. Orlando koos op de middelbare school al voor kunst en drama en studeerde daarna verder. In 1997 volgden rollen in diverse series en zijn eerste film Wilde.

Na zijn afstuderen kon hij gelijk starten met de Lord of the Rings-trilogie. Daarna was ook de Pirates of the Caribbean-delen een groot succes, evenals The Hobbit-delen. Andere films van Orlando Bloom zijn Black Hawk Down, Troy en Kingdom of Heaven.

Meer vermogen
Orlando staat ook graag op het toneel. Hij was te zien in theatervoorstellingen als Romeo and Juliet en Killer Joe. Orlando Bloom is ook te zien in verschillende series en pakt reclamecampagnes op.

Orlando Bloom bezit onder meer een prachtig huis in Montecito. Hij zet zich ook in voor goede doelen als UNICEF. Meer vermogen staat hier benoemd in het artikel Celebrity Networth. In onderstaand Instagram-bericht is een intro van zijn nieuwe film Gran Turismo te zien.NieuwsFilm

meest populair