Julia Roberts en Jennifer Aniston wisselen van lichaam in nieuwe film

Helaas is er nog geen releasedatum bekend

Matthijs Bouman 30 januari 2023 20:30 in Algemeen
Amazon Studios gaat als een trein en lijkt niet te stoppen. Volgens Deadline heeft de filmstudio de rechten weten te verkrijgen voor een nog titelloze komediefilm met Hollywood-titanen Jennifer Aniston en Julia Roberts.

Amazon heeft de rechten van de film opgekocht voor een onbekend bedrag, er is ook nog weinig tot niets bekend over de film. Toch maakt de samenkomst van twee grote actrices uit de filmindustrie nogal wat stof opwaaien.

Body-Swap
Naar verluidt betreft het een zogenoemde 'body-swap'-film, ofwel een film waarbij iemand wakker wordt in het lichaam van een ander. Zowel Jennifer Aniston als Julia Roberts hebben zichzelf al meerdere malen weten te bewijzen in het komediegenre. De grote vraag blijft dan ook wie plaatst neemt op de regiestoel.

Palm Springs
Filmregisseur Max Barbakow, bekend van de goed onthaalde komediefilm Palm Springs, is verantwoordelijk voor het script en zal ook de regie voor zich nemen. De productiemaatschappij van Margot Robbie, genaamd LuckyChap Entertainment, gaat de film mede-produceren.

Het is vooralsnog onbekend wanneer de nog titelloze film uit zal komen, uiteraard zullen er in de nabije toekomst meer details naar buiten treden.

NieuwsFilm

meest populair