De gevechten in 'Creed III' zijn beïnvloedt door Japanse anime

De gevechten in 'Creed III' zijn beïnvloedt door Japanse anime

Jordan implementeert zijn liefde voor anime in zijn regiedebuut

Michael B. Jordan keert dit jaar terug in de rol van Adonis Creed in alweer de derde 'Creed'-film. Deze keer neemt hij ook de regie op zich en maakt hiermee zijn debuut. In een nieuw interview vertelt Jordan over de uitdagingen die op zijn pad kwamen als regisseur en hoe hij de vechtscènes wilde differentiëren.

Anime-invloed
In een interview met Collider sprak Jordan over hoe hij Creed III differentieerde van de inmiddels acht andere 'Rocky'-films

"Het was een geschenk en een vloek. Er zijn acht andere films voor me geweest. Je kunt een bokswedstrijd op zoveel verschillende manieren opnemen."

"Ik denk omdat ik een beetje in een hoek werd gezet, dwong het me om creatiever te zijn en echt buiten de kaders te denken van hoe ik de gevechten anders kon maken... en ik had een enorme Japanse anime-invloed op veel van mijn vechters."

Tegenstander
Creed neemt het in de film op tegen zijn jeugdvriend Damian Anderson, gespeeld door Jonathan Majors. Majors is komende maand ook te zien als Kang the Conquerer in Ant-Man & The Wasp: Quantumania.

Release
We hoeven niet lang meer te wachten op de confrontatie tussen Creed en Anderson. Je ziet de film namelijk vanaf 2 maart in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair