Gerucht: opvolger van Daniel Craig als James Bond gevonden, aankondiging volgt spoedig

Als we The Daily Express mogen geloven, krijgen we over enkele weken te horen wie de nieuwe 007 wordt.

Wouter Drummen 1 februari 2023 22:30 in Algemeen
Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over James Bond. Die Another Day Bond-girl Rosamund Pike liet zich uit over de opvolger van Daniel Craig. Nu krijgen we te horen dat deze spoedig aangekondigd zal worden.

The Daily Express kwam als eerste met dit nieuws. Volgens de bekende en betrouwbare Britse krant hebben insiders onthuld dat een acteur nu zijn handtekening heeft gezet voor de wereldberoemde rol. Op dit moment zouden de producenten zijn aankondiging aan het voorbereiden zijn.

Wie dan?
De hamvraag is natuurlijk: om wie gaat het dan? We kunnen er al bijna zeker van zijn dat het niet gaat om een vrouw. De grote James Bond-producente Barbara Broccoli zei namelijk al eerder dat het om een man zou gaan.

Ook zei zij dat ze op zoek waren naar een tamelijk jonge 007, iemand van in de 30 en dus lang zou meekunnen. In dat geval vallen ook grote namen zoals Henry Cavill en Tom Hardy af.

Grootste kanshebber
De grote favoriet lijkt Aaron Taylor-Johnson te zijn. De acteur, o.a. bekend van de keiharde Bullet Train en de sterk onthaalde Nocturnal Animals (voor laatstgenoemde won hij zelfs een Golden Globe), heeft de beste papieren. De laatste tijd wordt er dan ook veel over hem gesproken.

De acteur zou namelijk al een lang gesprek hebben gehad met Broccoli, die zeer onder de indruk van hem zou zijn. Taylor-Johnson zou vervolgens een uiterst geheime screentest hebben gedaan en ook deze zou fantastisch zijn gegaan. De kans is dus groot dat dit over enkele weken officieel wordt gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair