HBO Max zet deze maand meerdere films online, met een ijzersterke oorlogsfilm

Veel catalogustitels die waarschijnlijk wel de moeite waard zijn.

Bram de Groot 1 februari 2023 22:30 in Featured
Iedere maand verschijnen er op de streamingdiensten nieuwe films, originals of films uit de catalogus van een filmmaatschappij. Ook HBO Max voegt komende tijd weer nieuwe films toe aan het aanbod. Hieronder het overzicht van die films.

All That Breathes

Verschijnt op: 8 februari
Genre: Docu

Over
Empathische natuurfilm over twee broers die roofvogels redden in New Delhi. Met veel wijsheid en humor tonen ze hoe al het leven, van schimmels tot de mens, met elkaar verweven is.Quo vadis, Aida?

Verschijnt op: 17 februari
Genre: Oorlogsdrama

Over
Aida werkt in Srebrenica op de Nederlandse VN-basis als tolk in dienst van de Verenigde Naties. Samen met haar gezin en 20.000 andere Bosnische moslims zoekt zij een veilig onderkomen vanwege het oprukkende Bosnisch-Servische leger. De film toont de uren voorafgaand aan de dramatische evacuatie van de vluchtelingen. Tot dan is Aida er zeker van dat de VN ze zou beschermen, maar als de chaos steeds groter wordt, probeert ze uit alle macht zelf haar man en zonen te redden. Meer dan 8.000 Bosnische vluchtelingen worden omgebracht.The Weeknd: Live at SoFi Stadium

Verschijnt op: 26 februari
Genre: Muziek

Over
Een registratie van R&B superster The Weeknd en zijn After Hours Til Dawn-tour in het SoFi Stadium.Overige films
HBO Max gaat in februari ook de films Before Sunset, Before Sunrise, Doctor Sleep, My Donkey, My Lover & I, Bye Bye Morons, Supervillains: an Investigation, Kom Hier Dat Ik U Kus, Aqua Teen Forever: Plantasm en The Good Liar online zetten. Datums zijn nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair