Sydney Sweeney uit de kleren in slaapkamer op Insta-foto's

De grote nieuwe Hollywoodster weer erg pikant.

Door redactie 2 februari 2023 06:00 in Celebrity
Actrice Sydney Sweeney is nog maar 25 jaar oud, maar lijkt al een flinke carrière achter de rug te hebben. In 2009 dook ze namelijk al op in films en als je haar Instagram bekijkt, dan valt al snel op dat ze al jaren haar fans blij maakt met pikante foto's.

Vanaf 2009 was de in Spokane, Washington geboren Sydney met bijrollen te zien in series als 90210, Criminal Minds, Grey's Anatomy and Pretty Little Liars. Laat wist ze op te vallen met grotere rollen in Everything Sucks! van Netflix en Sharp Objects van HBO.

Net voor haar doorbraak had ze rollen in Under the Silver Lake en de serie The Handmaid's Tale. Met Once Upon a Time in Hollywood en Euphoria was de doorbraak er echt.

Grote toekomst
De blondine dook vervolgens op in de successerie The White Lotus en heeft een belangrijke rol in de Marvel-film Madame Web. Later zal ze de titelrol hebben in de remake Barbarella.

Opvallend op Insta
De Insta-pagina hollywoodactresssess houdt van heel wat actrices de meest opvallendste foto's bij en kijkt ook naar eerdere opvallende foto's. Nu zien we foto's van Sydney in een roze kamer in een pikant ondergoedsetje.


De foto's van de 25 jarige Sydney Sweeney bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram.


Emily Ratajkowski uit de kleren
Emily Ratajkowski helemaal uit de kleren op Insta-foto's

En ook Ashley Tisdale
Ashley Tisdale geheel uit de kleren in bad op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair