Actrice Monica Barbaro (Top Gun) gaat viral met opvallend 'RRR'-dansje

En zij doet een ongewoon verzoek.

Vera 2 februari 2023 06:19 in Celebrity
Monica Barbaro, de stoere actrice uit Top Gun: Maverick, blijkt fan van de nieuwe Netflix-film RRR. Ze plaatst een dansvideo online die meteen viraal gaat.

Samen met andere collega's danst zij er vrolijk op los, zoals een fan hieronder deelt op zijn Twitter. Het liedje 'Etthara Jenda' waar Monica op danst is meeslepend. Maar Monica plaatst wel een ongewoon verzoek bij haar dansje: "Waar kan ik de petitie tekenen om Netflix te vragen de Telugu-versie beschikbaar te stellen?"Waarom vragen om Telugu?
Deze unieke film is oorspronkelijk opgenomen in de Indiase taal Telugu. Telugu wordt door zo'n 80 miljoen mensen gesproken. Toch is die originele versie niet overal beschikbaar. Dat verschillende acteurs, producers en regisseurs in Hollywood om een buitenlandse film vragen, is dus een groot compliment.

Dit epische verhaal gaat in elk geval als een schokgolf over de wereld. De film heeft al verschillende belangrijke nominaties verzilverd gezien. Het is dus niet vreemd, dat mensen ook de originele versie willen zien. Meer staat hier in het artikel van Economic Times.

Vrolijk met reden
Monica Barbaro heeft overigens reden om vrolijk te zijn. Het vervolg op Top Gun is goed ontvangen. Monica is sinds de première erg gewild en verschijnt in allerlei magazines.

Laatst plaatste zij een schitterende fotoshoot voor Foxes Magazine op haar Instagram. Dat bericht staat hieronder. En haar nieuwste film, een romcom genaamd At Midnight, is eerdaags te zien op Paramount+.NieuwsFilm

meest populair