'Fast and the Furious' komt met gave Legacy-trailer voor de allereerste film

Legacy trailer uitgebracht in aantocht naar het tiende deel.

Boaz Vermeulen 3 februari 2023 06:00 in Video
De makers van The Fast and the Furious hebben recent een nieuwe trailer uitgebracht van de allereerste film in de reeks. Dit doen ze voor een 9-daagse campagne in aantocht naar de trailer van het tiende deel.

'The Fast and the Furious - Legacy trailer', zoals ze het zelf noemen, is eigenlijk gewoon een nieuwe trailer van deel een. Alleen ziet het er allemaal wat beter en mooier uit. Je kan hem zelf hieronder kijken.De campagne is dus bedoeld om de fans weer even terug te brengen naar waar het allemaal begon. Komende dagen zullen we dan ook nieuwe trailers te zien krijgen van alle films die voorbij zijn gekomen.

Het Fast X-event
Zoals eerder gezegd bouwt deze campagne dus op naar een grote finale, de Fast X trailer. Deze zal op 9 februari worden uitgebracht op een groot event in Los Angeles.

Er zijn inmiddels al veel details bekend gemaakt over het event. Zo weten we dat er genoeg mooie auto's te zien zullen zijn en dat de sterren zoals Vin Diesel en Michelle Rodriguez er ook bij zullen zijn.

Zij zullen onder andere mooie verhalen van achter de schermen gaan delen met het publiek en ze zullen ons meenemen naar de meest memorabele momenten van de Fast saga.

Dat belooft dus een mooi feest te gaan worden. Na 9 februari wordt het dan aftellen naar de release van de film. Die zal vanaf 19 mei te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair