Dave Bautista start binnenkort met vervolg 'My Spy'

De acteur geeft aan dat de opnames deze maand al zullen beginnen.

Boaz Vermeulen 2 februari 2023 08:13 in Algemeen
Een aantal maanden geleden werd het duidelijk dat My Spy een vervolg zou gaan krijgen. Het lijkt erop dat dat sneller is dan verwacht. Dave Bautista geeft namelijk aan dat My Spy 2 zijn volgende project wordt.

Op dit moment is Bautista nog druk bezig met zijn film Knock at the Cabin die binnenkort uitkomt. Toch geeft hij in een interview met Collider aan dat hij later deze maand gaat beginnen met de opnames van My Spy 2.

"Ik ga zeker nog een vervolg doen van My Spy 2. Dat weet ik zeker omdat we later deze maand al gaan beginnen. Ik heb vaak gezegd dat ik heel graag een vervolg zou willen doen, omdat ik de eerste erg leuk vond. Dat is er dus van gekomen en we vliegen binnenkort naar zuid-Afrika."

Verhaal van My Spy
In My Spy volgen we Bautista's CIA agent JJ. JJ heeft net een missie behoorlijk verpest en is vastberaden om alles weer goed te maken. Hiervoor krijgt hij een nieuwe missie. JJ moet de schoonouders van een gevaarlijke wapenhandelaar volgen die schijnbaar plannen hebben voor een nucleair wapen.

Tijdens de missie komt hij de 9-jarige dochter sophie tegen. Sophie chanteert JJ en zorgt ervoor dat hij haar wat dingen laat zien van de spionnen wereld.

Wat het verhaal wordt van My Spy 2 is nog niet duidelijk. Aangezien het filmen nog moet beginnen zal het nog wel even gaan duren. Eerst kunnen we in ieder geval nog genieten van Knock at the Cabin die 2 februari in de bioscopen komt.NieuwsFilm

meest populair