Nieuwe actiefilm van Henry Cavill en Guy Ritchie krijgt meer topacteurs

Nieuwe actiefilm van Henry Cavill en Guy Ritchie krijgt meer topacteurs

The Ministry of Ungentlemanly Warfare belooft een wel heel bijzondere actie-thriller te worden.

De nieuwe actie-thriller The Ministry of Ungentlemanly Warfare had al een indrukwekkende lijst van betrokken namen, maar die lijst wordt zowaar nóg beter.

We wisten al dat Guy Ritchie de film zal regisseren, Jerry Bruckheimer zal produceren en dat Henry Cavill en Eiza Gonzalez de hoofdrollen zullen spelen. Maar nu zijn er aan de cast nog een paar grote namen toegevoegd.

De twee voormalige Ritchie-'medewerkers' Henry Golding (The Gentlemen) en Cary Elwes (Operation Fortune) zullen in de film te zien zijn en worden vergezeld door nieuwkomers als Alan Ritchson (Reacher), Alex Pettyfer (Magic Mike, Henry Zaga, Hero Fiennes Tiffin, Til Schweiger en Babs Olusanmokun.

Fleming, Ian Fleming
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin een geheime organisatie die gevormd werd door Winston Churchill en James Bond-auteur Ian Fleming centraal staat. De technieken die deze groep gebruikte om nazi's uit te roeien werden beschouwd als 'ungentlemanly' en wijzigden de koers van de oorlog. Ook legden ze hiermee de basis voor de huidige Black Ops-eenheden.

De opnames van de actie-thriller beginnen op 13 februari a.s. in Turkije.



NieuwsFilm

meest populair