Ziekte van Bruce Willis raakt regisseur M. Night Shyamalan in zijn hart

Ziekte van Bruce Willis raakt regisseur M. Night Shyamalan in zijn hart

Zij hebben nauw samengewerkt aan films en kennen elkaar meer dan 20 jaar

De ziekte van Bruce Willis raakt regisseur M. Night Shyamalan in zijn hart. Ze zijn al meer dan 20 jaar goed bevriend. En zij hebben nauw samengewerkt aan films als The Sixth Sense, Unbreakable, Split en Glass.

In 2022 kreeg Bruce Willis te horen dat hij aan afasie lijdt. Die ziekte heeft invloed op zijn spraak en begrip van zaken. De ster moest verplicht stoppen met werken en leeft voorlopig teruggetrokken met familie.

Probeert diagnose te begrijpen
M. Night Shyamalan promoot op het moment zijn nieuwe en spannende film Knock at the Cabin. In een interview met THR vertelt M. Night, dat hij de diagnose van Bruce probeert te begrijpen. Bruce is hem dierbaar, omdat hij M. Night altijd goed behandeld heeft en heeft afgeschermd.

De regisseur vertelt: "Bruce betekent de wereld voor mij. Ik zou alles doen voor hem en zijn familie. Het is een moeilijke tijd voor hen. Ik ben er erg verdriet onder."

Alles is kostbaar
M. Night besluit met: "Mijn vader heeft herkenbare dingen. Hierdoor zie ik beter hoe kostbaar alles is. En ik ben dankbaar dat hij niet moeilijk deed bij onze samenwerkingen. Hij heeft mij tegen de studio's beschermd. Daar zal ik hem altijd dankbaar voor zijn."

Meer staat in het artikel van Screen Rant hier. In een interview met Variety krijgt M. Night Shyamalan vragen voorgelegd over zijn films. Een deel van het gesprek is hieronder in een YouTube-video te zien.



NieuwsFilm

meest populair