Deze opvallende keuze maakten Donnie Wahlberg en Jenny McCarthy voor hun bruiloft

Het liedje komt uit een beroemde musical.

Vera 3 februari 2023 07:24 in Celebrity
Er zijn waarschijnlijk maar weinig bruiloften waar je nog het liedje 'Edelweiss' van The Sound of Music hoort. Het is wat oubollig. Toch kozen Donnie Wahlberg en Jenny McCarthy voor dit beroemde liefdesliedje.

De 50-jarige presentatrice en actrice uit Scary Movie 3 vertelt recent aan People, dat er een lief verhaal achter dit liedje schuilt. Toen zij Donnie beter leerde kennen, bleek hij die beroemde musical nog niet te kennen. En dat terwijl Donnie - naast dj en acteur - ook zanger is bij de jongensband New Kids on the Block.

Iedereen zong mee
Jenny zette het liedje op, waardoor hun avond nog specialer werd. Een maand later dansten zij op 'Edelweiss' bij een Celebrity Dancing with the Stars. De hele zaal zong mee, waardoor het leek alsof iedereen hen hun liefde toezong.

Toen zij een jaar later in hetzelfde hotel trouwden, leek het vanzelfsprekend om die openingsdans met datzelfde liedje te beginnen. Jenny vertelt: "We zagen alleen nog maar elkaar in een zaal vol mensen. Het was zo speciaal!"

Nieuwe traditie gestart
Intussen zijn zij al jaren getrouwd en hebben een nieuwe traditie gestart: elke trouwdag vernieuwen zij hun huwelijksgeloften. Jenny plaatste een tijdje terug een hartverwarmende video op haar Instagram. Je ziet het stel door de jaren heen. Een deel van het interview bij People staat hier.NieuwsFilm

meest populair