Zo rijk is Brendan Fraser uit 'The Whale' en 'The Mummy'

Brendan Fraser is naast acteur ook stemacteur, producer en fotograaf

Vera 3 februari 2023 07:44 in Celebrity
Brendan Fraser is naast acteur ook stemacteur, producer en fotograaf. Hij is in Nederland waarschijnlijk het meest bekend met films als The Mummy, George of the Jungle en The Whale.

Door verschillende operaties, zijn dure echtscheiding en #metoo beschuldiging heeft Brendan een flinke inkomensderving gehad. Toch wordt zijn nettowaarde nog op 20 miljoen Amerikaanse dollars geschat. Brendan Fraser is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Brendan Fraser is in 1968 geboren in Indianapolis. Zijn ouders zijn van Canadese afkomst. Brendan groeide in verschillende landen op, doordat zijn vader diplomaat was. Brendan zat op kostschool en studeerde drama.

Toen hij in 1991 Hollywood bezocht, kreeg hij meteen een bijrol in de film Dogfight en besloot te blijven. Kort daarna volgden rollen in films, televisieseries en theatervoorstellingen. Hij is in meer dan 70 verschillende filmprojecten te vinden, waaronder Encino Man, Airheads en Bedazzled.

Meer vermogen
In de jaren 90 was Brendan een van de best betaalde acteurs met een salaris van 10 tot 15 miljoen per film. Hij speelde in met prijzen overladen films als Crash en The Quiet American.
Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth.

Brendan Fraser heeft verschillende belangrijke nominaties mogen krijgen. Een interview met Extratv staat hieronder en op YouTube.NieuwsFilm

meest populair