Seth Rogens huis is nu op Airbnb en is spotgoedkoop, maar je moet wel snel zijn

Je krijgt zelfs een 'masterclass' pottenbakken, maar lang heb je helaas niet...

Door redactie 3 februari 2023 11:38 in Celebrity
Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Seth Rogen en wat hij denkt van superheldenfilms. Daar blijft het echter niet bij. De acteur komt nu opnieuw in het nieuws vanwege een opmerkelijk 'aanbod'.

Rogen, o.a. bekend van Superbad en Sausage Party, verhuurt namelijk zijn Los Angeles huis op Airbnb. De prijs om een nacht te blijven? Een schamele 42 dollar per nacht!

Meer
Daar blijft het niet bij. Rogen zal zelf ook nog langskomen en zijn gasten leren pottenbakken. Dit klinkt voor zijn fans bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. Veel mensen zullen er echter niet van kunnen genieten.

Rogen verhuurt zijn nederige stulpje maar 3 dagen, namelijk 15, 16 en 17 februari. Je kan boeken vanaf 7 februari, maar de kans is dus zeer groot dat behoorlijk wat fans al klaar zullen zitten voor de laptop om dit zo snel mogelijk te boeken, aangezien er maar weinig plaatsen zijn.

Filmpje
Rogen zal er echter zelf toch wel wat meer aan verdienen dan 42 dollar per nacht. Hij maakt nu namelijk reclame voor Airbnb, dus waarschijnlijk krijgt hij hiervoor ook nog eens een mooie smak geld betaald.

Hij deelde dan ook het onderstaande videootje op zijn Instagram-pagina, om zijn huis maar ook Airbnb even in de spotlights te zetten. Bekijk de beelden hieronder.NieuwsFilm

meest populair