Reese Witherspoon sloopte de Porsche van Denzel Washington

Reese Witherspoon sloopte de Porsche van Denzel Washington

En dat tijdens een korte stage

Reese Witherspoon gaat al jaren mee in de filmindustrie en maakte de leukste dingen mee met bekende acteurs. Zo biecht zij op, dat zij de Porsche van Denzel Washington sloopte.

Het was lang geleden en zij kon toen nog niet goed rijden. De nu 46-jarige Reese vertelt in een interview: "Ik liep twee weken stage bij filmopnamen met Denzel. Ik was 17 jaar en had mijn rijbewijs net."

Mocht Porsche parkeren
Half besmuikt, vervolgt zij haar verhaal: "Als Denzel binnen kwam, mocht ik zijn Porsche parkeren. Dat kon ik niet goed. Ik denk echt dat ik zijn remmen heb versleten. Het is geen goed idee om zo'n jong kind dat te laten doen."

Vervolgens vertelt zij, dat zij een tijdje geleden Denzel weer zag. Hij wist intussen van dat mishandelen van zijn dure racewagen. Toen bleek zijn dochter vroeger op haar beurt bij Reese stage te hebben gelopen. Vrolijk zegt zij: "Zo toevallig! En het voelde meteen aan als een compleet plaatje. Leuk om elkaar zo te helpen."

Nerveus auditie doen
Daarnaast vertelt Reese dat zij auditie deed bij Robert de Niro, maar de rol niet kreeg. Lachend vertelt zij: "Ik was 14 jaar en werd verschrikkelijk nerveus toen ik hoorde dat hij beroemd was. Ik kwam daarop niet meer uit mijn woorden. Toen ik hem 10 jaar later sprak, wist hij nog welk woord. Echt zo gênant."

Het interview bij Jimmy Kimmel Live staat hieronder en op YouTube. Reese was daar om haar nieuwe Netflix-film Your Place or Mine te promoten.



NieuwsFilm

meest populair