Mia Threapleton, de 22-jarige dochter van Kate Winslet, lijkt steeds meer op haar moeder

Mia Threapleton, de 22-jarige dochter van Kate Winslet, lijkt steeds meer op haar moeder

De dochter van Kate Winslet maakt haar acteerdebuut in de film 'I Am Ruth'

De dochter van Kate Winslet maakt haar acteerdebuut in de film I Am Ruth. De Britse roddelbladen vinden het geweldig dat Mia Threapleton op haar Britse moeder lijkt.

De film van Mia gaat over mentale gezondheid en is in Groot-Brittannië goed ontvangen. Mia krijgt al veel complimenten op haar acteerprestaties. Maar nou zij af en toe in het openbaar verschijnt, krijgt zij ook complimenten over haar uiterlijk.

Veel complimenten
De 22-jarige actrice verscheen gisteren bij een pre-party van de Vanity Fair BAFTA-awards. Mia had een zwart jurkje aan met haar blonde haren los. Zij was geraffineerd opgemaakt en oogde verbluffend mooi.

Toevallig droeg zij een soortgelijke jurk, als haar moeder ooit. Dus werden meteen verschillende foto's van Kate erbij gezocht. En wat blijkt: De gelijkenis met haar moeder is treffend. Zij hebben dezelfde postuur, haren en gelaatstrekken. Het is duidelijk dat Mia net zo'n Britse schoonheid is als Kate.

Acteerdebuut
Kate Winslet is overigens in dezelfde film te zien. Zij speelt daarin de moeder van Mia. Kate gaf na de filmopnamen aan, dat haar dochter niet veel advies nodig had van haar. Mia weet al vanzelf wat er van haar gevraagd wordt. Zij acteert heel natuurlijk.

De vergelijkende foto's bij de Daily Mail staan hier. Op YouTube staat een interessant interview bij Lorraine. In die video hieronder, vertelt Kate Winslet over de samenwerking met haar dochter.



NieuwsFilm

meest populair