Bekijk hier de uiterst kleurrijke officiële poster voor 'The Super Mario Bros. Movie'

De film belooft een avontuurlijke gameverfilming vol easter-eggs te gaan worden.

Ondanks dat er nog een paar maanden te gaan zijn voordat The Super Mario Bros. Movie van Nintento en Illumination in de bioscopen te zien zal zijn, draait de marketing voor de film op volle toeren.

Nog maar enkele dagen geleden kregen fans al een eerste indruk van de stem van Seth Rogan als het bekende karakter Donkey Kong in een gloednieuwe clip. Nu mogen fans opnieuw hun ogen uitkijken met de officiële poster voor de film.

Prachtige poster
Gisteravond werd de onderstaande poster vrijgegeven op de officiële socialmediakanalen van Nintendo, Illumination Entertainment en Universal Pictures, en het belooft een kleurrijke avonturenfilm te worden. Op de werkelijk prachtige nieuwe poster zien we zowaar alle karakters die een prominente rol zullen gaan vervullen in film.


Sterrencast
De stemmen van de karakters worden ingesproken door een ware sterrencast. Deze bestaat onder anderen uit Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (Peach), Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad) en Seth Rogen (Donkey Kong).

Ondanks de rijke marketing moeten fans toch nog even geduld hebben. The Super Mario Bros. Movie is namelijk pas vanaf 6 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair