'Police Academy 8' lijkt definitief kansloos met nieuw overlijden origineel castlid

'Police Academy 8' lijkt definitief kansloos met nieuw overlijden origineel castlid

De hoop op de gedroomde soft reboot wordt kleiner en kleiner...

Vorige week is op 89-jarige leeftijd George R. Robertson vredig overleden in het Sunnybrook Health Sciences Center. Dit maakte zijn familie officieel bekend in een naar buiten gebrachte verklaring.

De Canadese acteur had meer dan 80 film- en televisiecredits op zijn naam staan, maar is voor velen toch wel het meest bekend als Chief (later Commissioner) Hurst in de eerste zes Police Academy delen.

Hij begon zijn carrière op het podium en bemachtigde zijn eerste rol op het witte doek in Rosemary's Baby uit 1968. Zijn laatste verschijning was in de tv-titel Cradle to Grave die in 2017 werd uitgebracht.

Robertson laat onder andere zijn 61-jarige vrouw Adele, dochters Sarah en Ellen, kleinkinderen Julia en William en vele achterkleinkinderen na.

Police Academy 8
De vraag is nu welke gevolgen dit heeft voor het door fans vaak gehoopte achtste 'Police Academy'-deel. Voormalig hoofdrolspeler Steve Guttenberg roept al een tijd dat deze in de maak is en dat iedereen terugkeert.

Maar met het wegvallen van Robertson wordt het wel heel erg mager. Eerder namen we al afscheid van onder andere David Graf (Tackleberry) in 2001, Bubba Smith (Hightower) in 2011, George Gaynes (Commandant Lassard) in 2016 en Marion Ramsey (Hooks) in 2021. Daarnaast zijn de huidige nog overgebleven paar castleden ook de jongste niet meer.



NieuwsFilm

meest populair