Zo ziet de mooie Selena Gomez eruit zonder make-up

Zo ziet de mooie Selena Gomez eruit zonder make-up

Altijd perfect gestyled, maar nu lekker even niet

Selena Gomez mag dan net 30 jaar oud zijn, maar de actrice en zangeres staat al bijna haar hele leven in de spotlights. In haar documentaire Selena Gomez: My Mind & Me wordt goed duidelijk hoe lang zij al perfect aangekleed en opgemaakt bij moet lopen.

Zo was zij begin december nog te zien in een nieuwe reclamecampagne van haar huidverzorgingslijn 'Rare Beauty'. Een deel van de opbrengst gaat overigens naar een goed doel dat zich inzet voor mentale gezondheid. Selena zag er werkelijk bloedmooi uit, zoals je kunt zien hieronder op haar Instagram.



Lekker vrij
Zo anders kan zij er in haar vrije tijd bijlopen. Vaak draagt zij dan baggy pants en een grote trui. Van de week plaatste zij onderstaande foto's op haar Instagram. Gewoon, om te laten weten dat zij ook die persoon zonder make-up kan zijn. Altijd perfect gestyled, maar nu lekker even niet.

Fijn dat ze deelt dat zij in haar vrije tijd lekker dromerig voor haar uit kan staren. Met een fris gezichtje en rommelig haar. En eigenlijk maakt die kant van haar - die mooie superster die zij is - extra mooi.



NieuwsFilm

meest populair