Ashley Benson heeft maar weinig onder haar jasje aan op Insta-foto's

De actrice uit onder meer Elvis & Nixon en Spring Breakers.

Door redactie 5 februari 2023 10:26 in Celebrity
Van ergens midden in de '00 tot zo'n 10 jaar daarna was actrice Ashley Benson een opkomende en bekende naam in Hollywood. De afgelopen jaren lijkt ze iets minder in beeld te zijn, maar ze blijft opduiken in de nodige producties.

De in Anaheim Hills, Californië geboren Ashley is vooral bekend van haar rol als Hanna Marin in de mysterie-tienerdramaserie Pretty Little Liars die in 2010 startte en in 2017 werd afgerond. De blondine was te zien naast namen als Troian Bellisario, Holly Marie Combs, Lucy Hale en Ian Harding.

Bekende films
In 2012 had ze een opvallende rol in de misdaadfilm Spring Breakers, naast James Franco, Vanessa Hudgens, Selena Gomez en Rachel Korine. Andere bekende films waarin Ashley te zien is, zijn Pixels en Elvis & Nixon.

Het afgelopen jaar dook ze op in onbekende(re) titels als Private Property, Alone at Night, The Loneliest Boy in the World en Angry Neighbors. Dit jaar is ze te zien in Good Side of a Bad Man, American Metal en de tv-serie Wilderness.

Opvallend op Instagram
Nu zien we Ashley op de rode loper van een of andere bijeenkomst. We zien de actrice in een outfitje met een soort tijgerprint en ze heeft maar bijzonder weinig onder haar jasje aan. We zien haar op een van de foto's met Paris Jackson.


Zien hoe de 33 jarige Ashley Benson eruit ziet in haar jasje? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.

Victoria Koblenko in bad
Victoria Koblenko ligt er lekker bij in bad

Voorgevel Romy Monteiro
Romy Monteiro in jurk met frontaal aanzicht op haar voorgevel op Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair