Anna Faris uit 'Scary Movie' is te bewonderen in nu al spraakmakende reclame

Het voelde bevrijdend, vindt zij

Vera 6 februari 2023 07:25 in Celebrity
Anna Faris uit de Scary Movie-films is bloot te bewonderen in een nu al spraakmakende reclame voor de Super Bowl. En echt, ze verbergt niets.

In een reclame van Avocados from Mexico stapt zij het Hof van Eden binnen als Eva. Voor de kijkers thuis draagt zij niets. Anna vertelt aan People: "Toen ik mijn tanga en plakkers voor op mijn borsten zag, dacht ik dat mijn dag vast mooi zal zijn."

Toffe ervaring
Omdat zij niets wilde verklappen aan anderen, denken haar ouders wel dat zij een griezelfilm aan het schrijven was. Zelf zegt zij: "Het was een toffe ervaring, want de filmset was prachtig. En er liepen meer mensen naakt rond. Dat was erg fijn."

Anna vervolgt over die vrij blote reclamecampagne: "Ik kon de dag onzeker ingaan, maar besloot mijn dag te omarmen. Daar ben ik trots op. Ik haalde zekerheid uit mijn enorm lange haren."

Super Bowl
Hier in het artikel bij People staan foto's van haar dag. Op Twitter plaatst Anna Faris een keurig deel van de opname. Die is hieronder te zien. Nu op naar de Super Bowl.NieuwsFilm

meest populair