Ashley Benson heeft niets onder haar colbertje aan op Insta-foto

Ashley Benson heeft niets onder haar colbertje aan op Insta-foto

De actrice uit Spring Breakers heeft wat met een dergelijk outfitje.

Een paar dagen geleden zagen we actrice Ashley Benson nog in een outfitje met een soort tijgerprint waaronder ze ogenschijnlijk maar weinig aan had. Nu zien we weer een dergelijk foto, nu heeft ze een zwart colbertje aan.

De blondine werd geboren in Anaheim Hills, Californië en je kent haar waarschijnlijk van haar rol in de tv-serie Pretty Little Liars (2010-2017) of anders uit de misdaadfilm Spring Breakers uit 2012. Dit lijken haar grootste optredens in Hollywood.

Al ruim voor die tijd maakte ze haar debuut en wel in de tv-series The District, The West Wing en Nikki. Allen in 2002. Ze was toen zo'n dertien jaar oud. Ondertussen is ze ietsjes ouder, maar het lijkt erop dat ze wat betreft haar acteercarrière over het hoogtepunt heen is.

Colbertje op Instagram
Dat kan niet gezegd worden over haar looks. Ashley heeft een waanzinnige 23,6 miljoen volgers op Instagram en ze trakteerde haar fans op een foto in een zwart colbertje. En zoals vaker heeft ze er niets onder.


Zien hoe de 33 jarige Ashley Benson eruit ziet in haar zwarte colbertje? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingEmily Ratajkowski zoals we haar vaker zien
Emily Ratajkowski bijna geheel uit de kleren op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingElise Schaap in jurkje
'Undercover'-actrice Elise Schaap laat haar jurkje zakken


NieuwsFilm

meest populair