48-jarige Leonardo DiCaprio gespot met 19-jarig topmodel

48-jarige Leonardo DiCaprio gespot met 19-jarig topmodel

Nóg jonger dan de rest.

Er worden wel vaker grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio en zijn veel jongere vriendinnen. Hij is echter nu alweer een tijdje single, al wordt hij bijna wekelijks gelinkt aan een of ander topmodel. Nu is het weer raak.

DiCaprio was enkele jaren met Camila Morrone (o.a. bekend van deze topfilm die bijna niemand kent), maar toen zij 25 werd, besloot de met een Oscar bekroonde DiCaprio dat het wel welletjes was geweest. Nu wordt de 48-jarige acteur gespot met Eden Polani. Een probleempje: zij is echter pas 19...

Waarheid of gerucht?
Vaak wordt gezegd dat The Revenant-acteur niet vrouwen boven de 25 wil daten, maar Polani is dus nog maar een tiener. Toch kunnen ze het erg goed vinden, althans, daar lijkt het in ieder geval wel op.

De twee werden samen gespot op een feestje naar aanleiding van de uitgave van Ebony Riley's nieuwe EP in Los Angeles. Ondanks het feit dat de twee niet hebben bevestigd dat ze aan het daten zijn, was het duidelijk dat ze het gezellig hadden.

Rustig
Een iemand, die niet bij naam genoemd wil worden maar zegt DiCaprio goed te kennen, laat zich erover uit: "Ja, Leo zat naast Eden, maar dat wil niks zeggen. Alleen omdat Leo naast een meisje zit of wat met haar praat betekent niet meteen dat ze daten".

Eerlijk is eerlijk, de roodharige Polani is beeldschoon. Mocht je wat kiekjes van haar willen zien, klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair