Het magische staafje waar celebs als Megan Fox en Sydney Sweeney bij zweren

En nee, het is hoogstwaarschijnlijk niet wat je denkt

Er is een magisch staafje waar celebs als Gabrielle Union, Sydney Sweeney en Megan Fox bij zweren. En nee, dit ding is hoogstwaarschijnlijk niet waar je aan denkt - ook al vibreert het wel volgens Jennifer Coolidge.

Of zoals de actrice zo mooi vertellen kan: "Ik hou van dit vibrerend staafje. Je krijgt zo'n mooie gloed, dat het net lijkt alsof je op de maan gerold hebt."

High-tech versie
Het rumoer rond de Golden Globes en andere red carpet momenten is ontstaan door de 'Solawave Skincare Wand'. Het is een high-tech versie van de populaire jade roller en de resultaten zijn volgens de visagisten en de sterren net even beter.

Een gezonde en vlekkeloze huid zorgt nou eenmaal voor een geweldige uitstraling. En er is altijd te weinig tijd, dus wil iedereen het meest efficiënte. Ook Letitia Wright en Reese Witherspoon blijken de staaf te gebruiken.

Jaren jonger
People heeft meerdere artikelen over dit apparaat. Het artikel van Jennifer Coolidge staat hier. De 60-plusser zag er in elk geval jaren jonger uit bij de première van haar nieuwste film Shotgun Wedding.

Sidney Sweeney gebruikt de staaf in een video voor Harper's Bazaar, waarin zij haar huidverzorging uitlegt. De YouTube-video staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair