Eerste teaser poster voor 'The Flash' van DC Studios toont Barry Allen in de Batcave

Eerste teaser poster voor 'The Flash' van DC Studios toont Barry Allen in de Batcave

Werelden zullen botsen.

De afgelopen tijd heeft The Flash van Warner Bros. Discovery en DC Studios redelijk in het nieuws gestaan. Was het niet door de controverses omtrent Ezra Miller, dan wel vanwege het nieuwe faseplan van CEO James Gunn.

Echter, nu begint de officiële marketing werkelijk op gang te komen. Zojuist is namelijk de eerste teaser poster vrijgegeven voor de aankomende superheldenfilm van regisseur Andy Muschietti.

Eveneens wordt in het bijbehorende bericht aangekondigd dat een nieuwe trailer zal worden vrijgegeven tijdens de Super Bowl LVII, naar verluidt op zondag 12 februari.

Teaser poster
Op de onderstaande teaser poster zien we Barry Allen's The Flash staande op een platform in het maanlicht in de Batcave van niemand minder dan Micheal Keaton's Batman. Het iconische logo uit de Tim Burton films is bovenin dan ook goed zichtbaar.


Over de film
In de film volgen we Barry Allen (A.K.A. The Flash) die terugreist in de tijd om de moord op zijn moeder te voorkomen. Dit heeft echter onbedoelde gevolgen voor zijn tijdlijn. Het was door James Gunn al aangegeven dat The Flash de reset zal zijn voor het gehele DC Universum.

Naast Ezra Miller in een dubbelrol vervullen ook Sasha Calle, Ron Livingston, Kiersey Clemons en Temuera Morrison een rol. Daarbij keert Micheal Keaton terug in zijn iconische rol als Batman, en ook wordt verwacht dat andere superhelden een cameo zullen maken in de film.

The Flash zal vanaf 15 juni te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair