Spectaculaire trailer 'The Flash' komt met meerdere Batmans!

Spectaculaire trailer 'The Flash' komt met meerdere Batmans!

Het einde van het DC Extended Universe is nabij.

Alweer in oktober 2021 verschenen de eerste beelden uit The Flash van Andy Muschietti (It). De regisseur rondde rond die tijd ook de opnames af voor de DC-film. Ondertussen is het februari 2022 en de film laat nog steeds op zich wachten.

Nu hebben we dan eindelijk de eerste echte trailer voor de film waarin Ezra Miller waarschijnlijk voor de laatste keer te zien is als zijn Barry Allen alias The Flash. Hij speelde de rol eerder in Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Justice League en de tv-serie Peacemaker.

The Flash
Door de vele ontwikkelingen achter de schermen bij het DC (Extended) Universe is er ongetwijfeld veel aangepast in de film die in juni in de bioscopen moet verschijnen.

De film zou in ieder geval rollen hebben voor Michael Keaton en Ben Affleck als Bruce Wayne / Batman, Kiersey Clemons als Iris West en Sasha Calle as Supergirl.

Einde DC Extended Universe
Ook Michael Shannon als General Zod en Antje Traue als Faora-Ul uit Man of Steel zouden even te zien zijn. En wie weet komen er wel meer gezichten uit het DC Extended Universe voorbij. Na The Flash (en Aquaman 2 later in 2023) krijgt de reeks een redelijk harde reboot.

Vanaf 15 juni zie je The Flash in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair