De nieuwe Ariel in trailer Disney's 'The Little Mermaid'

De nieuwe Ariel in trailer Disney's 'The Little Mermaid'

Actrice Halle Bailey mag de rol spelen in de live action-verfilming.

Alweer in september verleden jaar kregen we een eerste blik op de film The Little Mermaid van regisseur Rob Marshall, bekend van onder meer Chicago, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides en Mary Poppins Returns. Nu hebben we een nieuwe korte trailer voor de verfilming van de animatiefilm uit 1989.

Het is de nog jonge actrice en zangeres Halle Bailey die de titelrol mag spelen. Ze zal te zien zijn als Ariel, een zeemeerminprinses. Zij is de jongste dochter van koning Triton (Javier Bardem) en gefascineerd door de mensenwereld.

Kritiek op casting
De casting van Bailey werd wisselend ontvangen, aangezien Ariel in de animatiefilm blank is. Berry kreeg het online flink te ontgelden. Laten we voor haar hopen dat ze een dijk van een rol neerzet en haar tegenstanders spreekwoordelijk de mond snoert.

Veel grote namen
Naast Berry en Bardem zie je ook rollen voor Jonah Hauer-King als Eric, Melissa McCarthy als Ursula, Art Malik als Grimsby en Noma Dumezweni als Queen Selina. Ook de krab Sebastian, de vis Flounder en de duikvogel Scuttle zijn te zien.

Je ziet The Little Mermaid, ongetwijfeld ook met de Nederlandstalige versie De Kleine Zeemeermin, vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair