Keert George Clooney terug in 'Batman: The Brave and the Bold'?

Keert George Clooney terug in 'Batman: The Brave and the Bold'?

Geruchten over de terugkeer van Clooney hebben het internet overgenomen.

Na de aankondiging van de nieuwe 'Batman'-film The Brave and the Bold, begonnen fans gelijk met speculeren wie deze versie van Batman zou gaan spelen. Nu gaat er een gerucht in de rondte dat George Clooney terugkeert als Batman voor The Brave and the Bold.

Let op! Dit artikel bevat mogelijk spoilers over een opkomende DC-film.

Gunn reageert
Studiobaas James Gunn heeft het de laatste tijd op zich genomen om allerlei geruchten rondom DC zo spoedig mogelijk te ontkennen. Toen iemand aan hem vroeg of Clooney terug zou keren als Batman in The Brave and the Bold, gaf hij een duidelijk antwoord:



The Flash?
Dat is dus een duidelijke nee van Gunn. De acteur die Bruce Wayne gaat spelen in The Brave and the Bold is er een die we nog niet eerder hebben gezien.

Het gerucht over Clooney ontstond toen YouTuber Grace Randolph zogenaamd te horen had gekregen dat we nog een derde Batman zouden gaan zien in The Flash naast Michael Keaton en Ben Affleck. Een aantal andere 'scoopers' zeiden dat dit Clooney was, en van het een kwam het ander.

Cameo
Gunn ontkende dat Clooney terugkeert in The Brave and the Bold, maar over een cameo in The Flash zei hij niks. Aangezien Michael Keaton na 30 jaar terugkeert en de film allerlei hoeken van het DC-multiversum gaat laten zien, is de kans zeker aanwezig dat we Clooney in The Flash zullen zien.

We gaan er op 21 juni achterkomen wanneer de film uitkomt in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair