Ben Affleck krijgt nieuw Batman-pak in 'The Flash'

Ben Affleck krijgt nieuw Batman-pak in 'The Flash'

Hij komt snel voorbij in de laatste trailer.

De nieuwe trailer van de aankomende film The Flash heeft veel buzz gegenereerd onder fans van het DC Universe. Een van de meest opvallende momenten in de trailer is de verschijning van acteur Ben Affleck in een nieuwe Batman-pak.

Enige tijd was het onduidelijk wat er zou gebeuren met The Flash. Hoofdrolspeler Ezra Miller is de laatste paar maanden behoorlijk vaak negatief in het nieuws verschenen, maar ondanks alle veranderingen die er op dit moment plaats vinden bij DC, krijgt hij toch nog zijn eigen film.

Trailer
Recentelijk werden we getrakteerd op de eerste trailer en eerlijk is eerlijk, deze ziet er grandioos uit. Het is al langer bekend dat Ben Affleck terug zou keren als Batman in de film, maar de nieuwe beelden geven geeft ons eindelijk een kleine glimp van zijn vernieuwde, ietwat blauwere kostuum.

De meeste fans zijn enthousiast over de nieuwe look van Afflecks Batman en speculeren over de mogelijke betekenis achter de veranderingen in het kostuum. Sommigen denken dat het een aanwijzing kan zijn voor de verhaallijn van de film, anderen gewoon blij zijn om Affleck terug te zien als Batman.

Meer
Daar blijft het niet bij. Naast Affleck keert ook Michael Keaton terug als Batman, wat voor nog meer opwinding zorgt onder fans van het DC Universe. Zo te zien gaat ook hij behoorlijk los in de film, want in de onderstaande beelden is het duidelijk te zien dat hij zijn vechtkunsten nog niet verleerd is.

Met Affleck's nieuwe Batman-pak en de terugkeer van Keaton als Batman, lijkt de film alle ingrediënten te hebben om een hit te worden bij DC-fans en (superhelden)filmliefhebbers.



NieuwsFilm

meest populair