Netlix verwijderalarm: kijk deze topfilms snel voordat ze verdwijnen

Netlix verwijderalarm: kijk deze topfilms snel voordat ze verdwijnen

Alweer veel moois dat nog maar enkele dagen online staat.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

In de komende dagen zullen er heel wat bekende films van de streamingdienst gehaald worden. De nodige blockbusters zijn het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix. Dit zijn de volgende films.

Veel cultfilms
Meerdere iconische pareltjes moeten plaats maken voor al het nieuws dat de komende weken toegevoegd zal worden. Zo zullen klassiekers als Scarface, Jaws en Back to the Future 3 verdwijnen.

Mocht je een van deze drie topfilms nog willen zien, doe dat dan snel! Ze staan alleen nog maar vandaag online! Bekijk hieronder nogmaals de trailer van Scarface, die maar liefst een 8,3 scoort op IMDb.



Andere blockbusters
Daar blijft het echter niet bij. Niet alleen verdwijnen er de komende dagen ook de nodige sterk onthaalde series (zoals o.a. Wallander, Anne+, Under Arrest en The Bold Type), verschillende blockbusters moeten eveneens plaatsmaken.

Het gaat hier om Atomic Blonde, Jackal en The Great Wall. Ook verschillende Purge-films worden van de streamingdienst gehaald. Bekijk hieronder de trailer van de eerste Purge-film met Ethan Hawke (die zich recentelijk nog verontschuldigde voor een 'respectloos' praatje met niemand minder dan Rihanna).



NieuwsFilm

meest populair