Steven Spielberg tegen Tom Cruise: ''Top Gun: Maverick' is de redding van Hollywood geweest'

Steven Spielberg tegen Tom Cruise: ''Top Gun: Maverick' is de redding van Hollywood geweest'

'De film heeft misschien zelfs wel de hele filmindustrie gered!'

Tom Cruise veroverde met zijn vervolg op de klassieker Top Gun plek na plek in de box-office. De actiefilm deed het boven verwachting goed na de release en ook regisseur Steven Spielberg is blij met het enorm grote succes.

Oscar-lunch
Het is misschien niet geheel verrassend dat Top Gun: Maverick kans maakt op een Oscar in de categorie Beste Film. Om dat - en alle andere genomineerde films, regisseurs, acteurs en actrices - te vieren komen alle genomineerden samen tijdens een lunch georganiseerd vóór de uitreiking van de Academy Awards.



Blij met succes
Steven Spielberg (die werd genomineerd voor zijn film The Fabelmans) kwam zijn collega Tom Cruise natuurlijk tegen op het belangrijke event. Daar vertelde Spielberg aan Cruise dat hij erg blij is met het grote succes van de tweede Top Gun.

Redding
"Je bent Hollywoods redding geweest", vertelt Spielberg aan Cruise in een korte video die DiscussingFilm deelt op Twitter. "Je hebt misschien zelfs filmdistributie gered!"

Spielberg gooit daar zelfs nog een schepje bovenop: "Serieus, Top Gun: Maverick heeft misschien zelfs de hele filmindustrie gered."



NieuwsFilm

meest populair