Keiharde knokpartijen in de laatste 'Creed III' trailer

Keiharde knokpartijen in de laatste 'Creed III' trailer

Nog een paar weken wachten!

De eerste twee Creed-films waren grote successen. Niet zo heel gek dus, dat er nog een derde aankomt. Hier hoeven we niet al te lang meer op te wachten, maar tot die tijd worden we wel vaak getrakteerd op nieuwe beelden. Nu is het weer raak.

In de Creed-films speelt acteur Michael B. Jordan de hoofdrol. In de eerste twee films kon hij nog rekenen op zijn legendarische coach, namelijk niemand minder dan Rocky Balboa zelf (natuurlijk gespeeld door Sylvester Stallone), maar hij keert wel niet terug voor Creed III.

Reden
Vorig jaar liet Stallone zich hier al over uit. Hij zei toen nog dat het tijd was om het stokje over te dragen aan Creed, aangezien het verhaal om hem en een nieuwe generatie draait. Zijn volledige verhaal is hier terug te lezen.

Jordan deelt die mening. Zo zei hij zelf: "Dit is nu de wereld van Creed. We willen dit personage door laten groeien. Hij moet nu dan ook voor zichzelf zorgen, maar dat kan hij alleen dankzij alle wijze levenslessen van Rocky. Mocht je dit artikel willen teruglezen, klik dan hier.

Trailer
In Creed III komt Adonis lijnrecht tegenover zijn voormalige beste vriend Damien Anderson (gespeeld door Jonathan Majors) te staan. Anderson is eveneens een groot bokstalent, die na zijn gevangenisstraf zich wil bewijzen. Wat volgt is een gevecht tussen twee voormalige vrienden.

Bekijk de nieuwste beelden hieronder. De film zelf zal volgende maand te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair