Geen seconde rust in keiharde trailer voor 'John Wick 4'!

Geen seconde rust in keiharde trailer voor 'John Wick 4'!

Fans zullen blij zijn met het zien van een Duitse herder, wat misschien wel betekent dat een wereldberoemde actrice ook terugkeert!

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Keanu Reeves. De acteur wil zich namelijk niet digitaal laten 'verjongeren' voor zijn John Wick-films. In de nieuwe onderstaande beelden zien we dus de enige echte Reeves zelf weer eens los gaan!

Reeves liet zich uit over de 'de-aging'-technologie die alsmaar populairder wordt (meer daarover lees je hier), maar daar wil de acteur niks van weten. De acteur wil zijn werk zelf doen, en dat geldt dus ook voor John Wick 4, waarin hij terugkeert als de legendarische huurmoordenaar.

Nieuwe trailer
De eerste drie John Wick-films waren grote successen en worden geprezen om hun snelle actie, sterke cast en visuele stijl. Het vierde deel lijkt geen uitzondering op de regel.

We gaan verder gaat daar waar het vorige hoofdstuk, Parabellum, ophield. Wick is verraden door Winston (Ian McShane) en besluit samen te werken met de Bowery King (Laurence Fishburne) om wraak te nemen tegen de gehele High Table. Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder.



Meer?
Tijdens een recent interview werd de geliefde Reeves gevraagd of er ook nog een vijfde film komt. Zijn reactie was als volgt: "Tja, dat hangt allemaal af van wat iedereen van het vierde deel vindt".

"We hebben alleen maar deze films kunnen maken omdat we veel fans hebben. We moeten nu dus afwachten om te zien hoe het nieuwste deel wordt ontvangen. Hopelijk is dit ook een succes. Als dat het geval is, kunnen we doorgaan."

De bijna 3 uur lange blockbuster zal volgende maand dan eindelijk te zien zijn!



NieuwsFilm

meest populair