'Scream 6' gaat voor nieuw record

'Scream 6' gaat voor nieuw record

Deze nieuwe film in de reeks gaat alle andere overtreffen!

Het duurt niet lang meer voordat we eindelijk weer kunnen griezelen in de bioscoop met Scream VI. De horrorfilm in de populaire franchise hoopt met de release zelfs al een record te kunnen vestigen.

Volgens Deadline zou het zomaar mogelijk kunnen zijn dat Scream 6 een nieuw record gaat behalen in de eigen franchise. De verwachting is namelijk dat de nieuwe film in de horrorreeks zal debuteren met 37 miljoen dollar in de box-office.

Record
Dat zou voor de franchise het hoogste zijn dat ooit is behaald tijdens de release. In dat geval zou Scream 3 worden ingehaald, want deze film haalde slechts 34 miljoen dollar binnen in het openingsweekend.

Hoe komt dat?
Hoe dat komt? De franchise gooide ver voor de release al hoge ogen met een veelbelovende trailer. En niet de minste reden; upcoming actrice Jenna Ortega (die we kennen uit hitserie Wednesday) is het middelpunt van de film.



In Scream 6 proberen de overlevers van de vorige films een nieuw leven op te bouwen in New York. Maar - natuurlijk - achtervolgt hun verleden de overlevers en vallen er al snel opnieuw doden.

Scream VI is vanaf 9 maart te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair