'Winnie the Pooh: Blood & Honey'-regisseur wil nu ook angstaanjagende Teletubbies

'Winnie the Pooh: Blood & Honey'-regisseur wil nu ook angstaanjagende Teletubbies

De regisseur lijkt het op onze jeugd gemunt te hebben

We zitten pas in februari maar de meest bizarre film van het jaar lijkt al te zijn uitgekomen. Winnie the Pooh: Blood & Honey draait momenteel in de bioscoopzalen en laat de kassa's flink rinkelen. Reden genoeg voor regisseur Rhys Frake-Waterfield om onze jeugd nog meer te traumatiseren.

Winnie the Pooh: Blood & Honey is een slasherfilm waarin de alom bekende beer samen met Knorretje op een moordtocht gaat door het bos. De film scoort uitermate slecht bij de critici maar lijkt een publieksfavoriet te worden.

Cinematic Universe
De film heeft tot dusver een indrukwekkende $1,8 miljoen dollar weten op te halen bij de Box Office met een budget van maar slechts $15 duizend dollar. Een goede reden om er meer van te maken.

Gezien de cijfers van de exploitatiefilm zo goed zijn, laat regisseur Rhys Frake-Waterfield zijn fantasie de vrije loop laten en kondigde hij recent al aan de haal te willen gaan met klassiekers als Bambi en Peter Pan.

Teletubbies & Ninja Turtles
In een interview met Collider geeft Frake-Waterfield aan dat hij graag een dergelijke twist zou willen geven aan de kinderserie Teletubbies en de populaire Teenage Mutant Ninja Turtles.

"Ik ben erg enthousiast over Teenage Mutant Ninja Turtles omdat het van zichzelf al een donkere ondertoon heeft. Half mensen, half schildpadden die in het riool leven en een rattenkoning volgen.", aldus Frake-Waterfield.

Hij geeft aan er al een idee voor te hebben, maar gezien de personages nog lang niet onderdeel van het publiek domein zullen zijn zal het lastig worden.

"Ik zie ze al mensen neersteken in een steeg en vervolgens op een pizza voeren aan hun rattenkoning. Ik hoop dat ik de auteursrechten erop kan krijgen maar ik weet niet of dat me lukt.", lacht de regisseur.

Winnie the Pooh: Blood & Honey draait momenteel in de bioscoopzalen. Het gehele interview met Rhys Frake-Waterfield kan je hieronder bekijken:



NieuwsFilm

meest populair