Gruwelfilm 'Evil Dead Rise' wordt de langste in de reeks

Gruwelfilm 'Evil Dead Rise' wordt de langste in de reeks

De nieuwste film in de franchise heeft een bescheiden maar verfrissend aantal minuten

De nieuwste aanwinst in de Evil Dead-franchise is over een paar maandjes alweer te zien in de bioscoop. Wij hebben goed nieuws voor horrorfans met een kleine blaas: Evil Dead Rise heeft slechts een bescheiden lengte.

Het jaar begint goed voor fans van het horrorgenre. Naast de release van onder andere Scream 6 en de nieuwe Children of the Corn reboot, wordt er nog een andere nieuwe horrorfilm verwacht: Evil Dead Rise.

'Evil Dead Rise' duurt kort maar ook lang?
Met nog maar 3 maandjes te gaan tot de release van de film is inmiddels bekend gemaakt hoe lang de film duurt: 97 minuten.

Met zijn anderhalf uur lijkt Evil Dead Rise misschien maar een kort filmpje. Zo duurde de horrorfilm die eerder dit jaar uitkwam Terrifier 2 maar liefst 2 uur en 18 minuten en zal Scream 6 2 uur en 3 minuten duren.

Hoewel Evil Dead Rise in vergelijking met zijn horrorcollega's een kort en bondig filmpje lijkt te worden, is dit deel de langste film van de Evil Dead-franchise. De originele The Evil Dead duurde slechts 85 minuten. Ook de andere films in de reeks Evil Dead 2, Army of Darkness en de reboot Evil Dead duren niet langer dan 91 minuten.

Evil Dead Rise is vanaf 20 april te zien in de bioscoop. Kijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair